PërjälänlänHïdüpkü

TENTANG AKU $ MEREKA
悲しいことしないでください!, 確かに、神は私たちとは
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Sabtu, 14 Mei 2011

Jalan terakhir "Setup " betul ka.

Bismillah.
Assalamualaikum.

Alhamdulillah, selawat dan salam keatas junjungan besar nabi Muhammad saw, serta keluarga dan sahabat2nya dan pengikut mereka.

Berikut merupakan gambar skrin komputer saya pada bahagian control panel >system security >action center yang disebabkan serangan virus beberapa hari lalu. Apabila di scan dengan menggunakan Malwarebytes' Anti-Malware menunjukkan terdapat 6 virus.

Hal demikian menyebabkan window security center service tidak boleh di on, tulisan pada yahoo messenger dan gadgets tidak berfungsi.

Bila ditanya kepada abang semalam, dia suruh restore system, tapi masih belum berjaya.

Mengikut pendapat Saudara Aiman Thaqif dan saudara Adib Muhammad ''depa kata setup ja haha''.
Nampak gayanya macam tu la kot :-(
Ada jalan lain selain setup?

control panel > system security > action senter (x leh on)

Wallahua'lam.

azhar hamid almarbawi
Sindbad, Cyber Bey.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Update terbaru Followers saya.

Aku sedang berusaha untuk mengejar syurga akhirat,bagiku dunia ini adalah tempat mempersiapkan segala sesuatu untuk meraih syurga akhirat;aku yakin bahawa syurga akhirat tidak akan pernah dapat aku raih kecuali aku boleh menikmati syurga dunia terlebih dahulu.Maka rumah dan keluargaku adalah syurga dunia paling indah buatku. Tempat belajar syurga dunia harianku. Tetangga, masyarakat,dan bangsa adalah syurga duniaku yang lebih luas.Ke manapun dan sampai bila-bila pun syurgaku selalu bersamaku...in sya Allah.
©2008
خديم طلبة العلم الشريف