PërjälänlänHïdüpkü

TENTANG AKU $ MEREKA
悲しいことしないでください!, 確かに、神は私たちとは
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Khamis, 28 Julai 2011

RUmah tak ada internet.

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah, selawat dan salam keatas junjungan besar nabi Muhammad saw, keluarganya dan sahabatnya.

Banyak aktiviti yang tidak sempat aku update didalam blog aku ni kerana line internet dirumah bermasalah sejak peperiksaan yang lalu, kadang2 tension pun ada, sebab susah nak call Family kat Malaysia ditambah pula dengan bosan pada hari2 tertentu.

Sekarang masih menunggu sahabat2yang akan pulang ke Malaysia sebelum tutrun ke Cairo untuk mengikuti daurah bersama AlAllamahSyeikh Nuruddin Marbu Albanjari di Asrama darulaman 3 pada 31 julai ini.

Disamping menyambut ramadhan yang mulia ini yang akan berlangsung pada 1 ogos 2011 in sya Allah. Semoga dimudahkan segala urusan.


Apa2 pun alhamdulillah.

Acsess point TP LINK- punca masalah. huh


Imarah Malaysia, Cyber Bey Gowwah, Gharbiah City

Update terbaru Followers saya.

Aku sedang berusaha untuk mengejar syurga akhirat,bagiku dunia ini adalah tempat mempersiapkan segala sesuatu untuk meraih syurga akhirat;aku yakin bahawa syurga akhirat tidak akan pernah dapat aku raih kecuali aku boleh menikmati syurga dunia terlebih dahulu.Maka rumah dan keluargaku adalah syurga dunia paling indah buatku. Tempat belajar syurga dunia harianku. Tetangga, masyarakat,dan bangsa adalah syurga duniaku yang lebih luas.Ke manapun dan sampai bila-bila pun syurgaku selalu bersamaku...in sya Allah.
©2008
خديم طلبة العلم الشريف