PërjälänlänHïdüpkü

TENTANG AKU $ MEREKA
悲しいことしないでください!, 確かに、神は私たちとは
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Jumaat, 2 September 2011

Raya dan Preksa

salam sejahtera dan rahmatnya.

Alhamdulillah, selawat dan salam keatas sayyidina Muhammad saw, dan keluarganya dan sahabatnya.

Amma ba'd

Alhamdulillah, aku bersyukur kehadrat ilahi kerana dengan limpah dan kurnianya dapat sekali aku bersama sahabat2 melalui aidilfitri di bumi barakah ini walaupun tidak diberi kesempatan untuk beraya bersama2 keluarga di tanah air tercinta. Terima kasih kepada sahabat2 yang sudi memeriahkan hariraya kali ini, terutama buat team Tsaqif fc, Yess Fc dan Budak Filem Egyp, semoga mendapat keberkatan daripadanya.

Alhamdulillah jua buat tuhan sekalian alam kerana memberi kejayaan untuk terus melangkah ketahun seterusnya di UACT. Tidak lupa juga ucapan terima kasih kepada abah, mak dan keluarga di tanah air khasnya, dan teman istimewaku dan kawan2 yang mendoakan kejayaan. Terima kasih jua buat sahabat2 yang sudi memberi tunjuk ajar kepada aku terutamanya Hakimi, Hanif, Arudh, Mat Areh, Abdul Hamid, Fadli dan Najib, dan semoga allah memberkati kalian. Tahniah kepada yang berjaya dan good luck kepada yang akan berjaya, in sya Allah ada hikmah disebalik peraturannya.

Macam sedih pun ada ayat2 aku ni, whatever ja la, yang penting orang baca paham. =))=))

May Allah bless you all khasnya buat pembaca yang sudi melayan penulisan aku yang skema lagi sezen ni...ada ka orang nak baca aku punya ni :-)

Sori, gambaq raya xde, xlarat nk upload guna henset sebab line internet kat rumah jahanam.

*Disebalik percaturan Allah itu lebih hebat dari percaturan makhluknya. Pkpkkan, selamat beramal.


Sindbed, Cyber Bey, Western City.

Update terbaru Followers saya.

Aku sedang berusaha untuk mengejar syurga akhirat,bagiku dunia ini adalah tempat mempersiapkan segala sesuatu untuk meraih syurga akhirat;aku yakin bahawa syurga akhirat tidak akan pernah dapat aku raih kecuali aku boleh menikmati syurga dunia terlebih dahulu.Maka rumah dan keluargaku adalah syurga dunia paling indah buatku. Tempat belajar syurga dunia harianku. Tetangga, masyarakat,dan bangsa adalah syurga duniaku yang lebih luas.Ke manapun dan sampai bila-bila pun syurgaku selalu bersamaku...in sya Allah.
©2008
خديم طلبة العلم الشريف