PërjälänlänHïdüpkü

TENTANG AKU $ MEREKA
悲しいことしないでください!, 確かに、神は私たちとは
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Selasa, 24 Mei 2011

Akhirnya disetup Jua

Bismillah...
Assalamualaikum wbt.

Alhamdulillah, Selawat dan salam jua keatas nabi Muhammad, nabi yang paling mulia, dan juga buat ahli keluarganya serta sahabatnya dan pengikutnya sehingga akhirnya.

Amma ba'd.

Alhamdulillah, walaupun terpaksa disetup window disebabkan system security device yang tidak boleh di on , namun kini saya punyai wajah baru pada komputer. :-)

Terima kasih kepada saudara Aiman Tsaqif kerana tolong setup dan kepada Saudara Firdaus Idris atau dikenali dengan PakYam kerana sudi bagi pinjam CD setup window 7 ultimate. hihi. Semoga Allah memberkati kamu berdua.


Windows 7 Ultimate pada A42N series
Sindbad, Cyber Bey, Gharbiah City.

Update terbaru Followers saya.

Aku sedang berusaha untuk mengejar syurga akhirat,bagiku dunia ini adalah tempat mempersiapkan segala sesuatu untuk meraih syurga akhirat;aku yakin bahawa syurga akhirat tidak akan pernah dapat aku raih kecuali aku boleh menikmati syurga dunia terlebih dahulu.Maka rumah dan keluargaku adalah syurga dunia paling indah buatku. Tempat belajar syurga dunia harianku. Tetangga, masyarakat,dan bangsa adalah syurga duniaku yang lebih luas.Ke manapun dan sampai bila-bila pun syurgaku selalu bersamaku...in sya Allah.
©2008
خديم طلبة العلم الشريف