PërjälänlänHïdüpkü

TENTANG AKU $ MEREKA
悲しいことしないでください!, 確かに、神は私たちとは
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Sabtu, 31 Mac 2012

Ini yang first


Ramai Orang Suka Membicarakan Tentang Cinta, Tapi Tidak Ramai Yang Benar-Benar Memahaminya. *-*





-> stai aku lani tak suka tulis panjang2 sebab aku pun tak baca post org yang tulis panjang2.
-> kecuali la post tu best, aku ni pemalas la katakan nk baca wakaka.
->  kalau ada post aku yang pnjang2 tu memang sah la aku copy. dan kalau ada jugak yang aku post yg panjang2 tu memang tak boleh diringkaskan dah huhu.
-> Tapi jangan risau link2 yg hampa tinggai tu, mmg wajib la aku bukak, dan aku akan baca la jugak  sikit2 post hampa tu kalau setakat stardart UPSR, 80  patah perkataan tuuut haha
-> aku tau hampa pun bukan dok baca sangat pun post yang  panjang2 =))  betoi dak abang
-> dok merepek pimai pimai tak pasai2 plak  post aku jadi panjang balik..memang jem sungguh..
hidup2 !!!
-> mood mengantok 


Ayat luahan perasaan aku yang tadi ni tak dak kena mengena dengan gambaq diatas. ok. tolong la jangan kutuk =)=))=))=))


CyberBay,WesternCity

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Update terbaru Followers saya.

Aku sedang berusaha untuk mengejar syurga akhirat,bagiku dunia ini adalah tempat mempersiapkan segala sesuatu untuk meraih syurga akhirat;aku yakin bahawa syurga akhirat tidak akan pernah dapat aku raih kecuali aku boleh menikmati syurga dunia terlebih dahulu.Maka rumah dan keluargaku adalah syurga dunia paling indah buatku. Tempat belajar syurga dunia harianku. Tetangga, masyarakat,dan bangsa adalah syurga duniaku yang lebih luas.Ke manapun dan sampai bila-bila pun syurgaku selalu bersamaku...in sya Allah.
©2008
خديم طلبة العلم الشريف